Vanaf 1 januari 2020 wordt u welkom geheten door Renee Boonman.

Even voorstellen!

Vanaf januari is Renee de nieuwe uitbaatster van Boerderij Hermans Dijkstra. Opgegroeid als boerendochter in Midwolda en afgestudeerd aan de hoge hotelschool te Leeuwarden. Na een tijdje gewerkt te hebben in de horeca van Utrecht en Groningen, brak de tijd aan om weer terug te gaan naar Midwolda.

‘Voor mij is het een grote droom om Boerderij Hermans Dijkstra te mogen overnemen en ik kan niet wachten om onze toekomstige gasten te mogen ontvangen in een van de mooiste boerderijen van Noord Nederland.’

Samen met een oud collega chef-kok Roeland Schaap zullen wij lekkere en verrassende gerechten serveren met mooie en bijpassende wijnen. Wij heten u graag welkom in Boerderij Hermans Dijkstra! Nieuwsgierig geworden? Klik hier om contact op te nemen.

Ik heet je van harte welkom op de boerderij!

renee boonman uitbater boerderij hermans dijkstra
Geplaatst in Boerderij Hermans Dijkstra.

10 reacties

  1. Afgelopen zaterdag met een groep van 13 personen gegeten. Restaurant was gezellig ingericht en het was er heerlijk warm. Voortreffelijk gegeten en bijzonder smaakvol opgediend. Compliment voor de kok!
    Lekkere wijnen. We wensen jullie veel succes en ga zo door!

  2. Wat vertraagd door de Corona kunnen we nu eindelijk jullie gezamenlijke avontuur gaan meemaken. Aan de locatie kan het haast niet liggen, dat ziet er schitterend uit. Maar ook in de rest hebben we alle vertrouwen. Renee en Roeland, nu alvast H eel veel succes met de herstart vanaf 1 juni. Op de vijfde zijn we er!

  3. Exact één jaar geleden deze uitdaging aangegaan en hoe anders is het gelopen dan voorzien en gehoopt. Voor dit nieuwe jaar wensen wij jou alle succes toe Renée (en crew)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.