De smaak van het seizoen
Een gouden sfeer voor fine dining
Onder leiding van onze chef Roeland Schaap toveren we elke maand weer een nieuw menu op tafel. Onze menu’s worden gemaakt met zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsproducten. We serveren diners van 4 of 5 gangen, met bijpassende wijnen.
Kwaliteit producten
Perfecte wijnen
Historische locatie
Kwaliteit producten
Perfecte wijnen
Historische locatie
Volg ons op Instagram
Franse sferen in Oldambt
Ons restaurant in Midwolda bevindt zich in het middelste deel van de authentieke herenboerderij Hermans Dijkstra. Gastvrouw Renee Boonman en chef-kok Roeland Schaap staan met hun team voor je klaar. Het restaurant is geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 17.30 uur.
Renee Boonman &
Roeland Schaap
Onze mogelijkheden
4- of 5 gangen
Diner
Geniet van een smaakvol maandmenu van 4 of 5 gangen. Eventueel met bijpassend wijnarrangement.
v.a. 20 personen
Lunch
Heerlijk lunchen met een groot gezelschap in een monumentale herenboerderij.
v.a. 20 personen
Buffet, barbecue of shared dining
Een compleet buffet, barbecue of shared dining voor gezelschappen vanaf 25 personen.
Veelgestelde vragen
- Donderdag: vanaf 17.30 uur
- Vrijdag: vanaf 17.30 uur
- Zaterdag: vanaf 17.30 uur
- Zondag: vanaf 17.30 uur
- Maandag-Woensdag: gesloten
- 4 gangen: €46,00 per persoon
- 5 gangen: €52,00 per persoon
- Assortiment Nederlandse kazen: €11,00 per persoon
- 4 gangen: €77,50 per persoon
- 5 gangen: €89,50 per persoon
- Assortiment Nederlandse kazen: €11,00 per persoon
Ga op
culinair avontuur!
En laat je verrassen met onze smaakvolle seizoensmenu’s. Ontmoeten, ontspannen en ontdekken doe je bij Boerderij Hermans Dijkstra.