De smaak van het seizoen

Een gouden sfeer voor fine dining

Onder leiding van onze chef Roeland Schaap toveren we elke maand weer een nieuw menu op tafel. Onze menu’s worden gemaakt met zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsproducten. We serveren diners van 4 of 5 gangen, met bijpassende wijnen.

Zorgvuldig geselecteerde producten

Perfecte wijnarrangementen

Historische locatie

Franse sferen in Oldambt

Ons restaurant in Midwolda bevindt zich in het middelste deel van de authentieke herenboerderij Hermans Dijkstra. Gastvrouw Renee Boonman en chef-kok Roeland Schaap staan met hun team voor je klaar. Het restaurant is geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 17.30 uur.

  Renee Boonman &
  Roeland Schaap

Onze mogelijkheden

4- of 5 gangen

Diner

Geniet van een smaakvol maandmenu van 4 of 5 gangen. Eventueel met bijpassend wijnarrangement.

v.a. 20 personen

Lunch

Heerlijk lunchen met een groot gezelschap in een monumentale herenboerderij.

v.a. 20 personen

Buffet, barbecue of shared dining

Een compleet buffet, barbecue of shared dining voor gezelschappen vanaf 25 personen.

Veelgestelde vragen

Ga op
culinair avontuur!

En laat je verrassen met onze smaakvolle seizoensmenu’s. Ontmoeten, ontspannen en ontdekken doe je bij Boerderij Hermans Dijkstra.