Vergaderen in het Oldambt

Bijzonder vergaderen in de provincie Groningen kan bij Boerderij Hermans Dijkstra. De boerderij biedt u een uitstekende omgeving om te vergaderen en het houden van een presentatie of een bedrijfsuitje. Een ideale plek om in alle rust en stilte met elkaar van gedachte te wisselen. U kunt gebruikmaken van de drie voorkamers, het restaurant of de graanschuur van de boerderij. Het voorhuis beschikt over drie monumentale voorkamers ingericht in de oude stijl van de jaren 1900. De voorkamers hebben een huiselijke sfeer met prachtig uitzicht over de slingertuin. De authentieke voorkamers zijn geschikt voor 2 tot maximaal 12 personen voor het houden van een vergadering, lunch of diner. De serre kamer is geschikt voor 2 tot 6 personen en heeft openslaande deuren naar de tuin. Voor grotere groepen (tot 300 personen) biedt het restaurant of de graanschuur uitkomst. De graanschuur is voorzien van geluid, microfoon, regelbare verlichting en een beamer met een groot scherm van 3x4 meter.

De omgeving is bij uitstek geschikt voor het maken van een lekkere wandeling tussen de bedrijven door. Het is mogelijk om kortere wandelingen te maken rondom de boerderij en door de slingertuin. Voor langere wandelingen is het Midwolderbos ideaal, dit ligt om de hoek.

Vergaderen in het mooiste stukje van Groningen.

bijzonder vergaderen groningen boerderij hermans dijkstra

Vergadermogelijkheden bij Hermans Dijkstra

De authentieke graanschuur van de boerderij biedt de volgende opties:

  • Voorkamers: 2 tot 10 personen
  • Restaurant: tot 50 personen
  • Cabaret opstelling: tot 140 personen
  • Feestavonden: tot 300 personen
  • Zittend diner: tot 200 personen
  • Theater opstelling: tot 300 personen

Prijzen voor het afhuren van de graanschuur zijn afhankelijk van het aantal personen en graag sturen wij u een vrijblijvende offerte toe.

Vergadermogelijkheden boerderij hermans dijkstra midwolda provincie groningen