Trouwplannen?

Trouwlocatie Noord Nederland

Een van de mogelijkheden van Boerderij Hermans Dijkstra is om uw jawoord te zeggen. Een ambtenaar van de burgerlijke stand voltrekt het huwelijk op de boerderij. Dit kan in een van de voorkamers, in de graanschuur of zelfs in de prachtige slingertuin. Aansluitend een bruisend feest in de graanschuur is mogelijk tot 300 personen. Deze unieke trouwlocatie in Groningen, in het Oldambt, heeft alles wat u zoekt voor een prachtige dag. Trouwen kan hier zowel in de winter als in de zomer.

Een authentieke herenboerderij omgetoverd tot trouwlocatie.

U vertelt uw wensen, wij verzorgen de rest!

Aansluitend aan de ceremonie biedt de boerderij gelegenheid voor het aansnijden van de bruidstaart onder het genot van koffie of prosecco met aansluitend een aperitief, diner en een feestavond. Mocht u de gehele trouwdag bij ons reserveren dan bieden wij u graag de huwelijksnacht aan in een van de bijzondere gastenverblijven achter de boerderij, inclusief ontbijt op de kamer. Uiteraard bent u van harte uitgenodigd om de bruiloft locatie vrijblijvend te bekijken. Zo kunnen jullie de sfeer proeven op onze locatie en kunnen wij jullie alle ins en outs vertellen over de mogelijkheden, arrangementen en de ruimtes. Als jullie enthousiast zijn geworden maken wij naar aanleiding van het eerste bezoek een vrijblijvende, op maat gemaakte, offerte voor jullie op.

Willen jullie de locatie eens bekijken? Het is prettig om daarvoor een afspraak te maken, dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen. Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.