Trouwplannen?

Trouwlocatie Noord Nederland

Een van de mogelijkheden van Boerderij Hermans Dijkstra is om uw jawoord te zeggen. Een ambtenaar van de burgerlijke stand voltrekt het huwelijk op de boerderij. Dit kan in een van de voorkamers, in de graanschuur of in de prachtige slingertuin. Hierna kan de dag vervolgd worden met een diner en/of een bruisend feest. Deze unieke trouwlocatie in Groningen, in het Oldambt, heeft alles wat u zoekt voor een prachtige dag. Trouwen op onze locatie kan zowel in de winter als in de zomer.

Een authentieke herenboerderij omgetoverd tot trouwlocatie.

U vertelt uw wensen, wij verzorgen de rest!

Aansluitend aan de ceremonie biedt de boerderij gelegenheid voor het aansnijden van de bruidstaart onder het genot van koffie of prosecco met aansluitend een aperitief, diner en een feestavond. Aan het einde van deze prachtige dag is het mogelijk om te overnachten in Bed & Breakfast Graanzicht achter de boerderij. Uiteraard bent u van harte uitgenodigd om de bruiloft locatie vrijblijvend te bekijken. Zo kunnen jullie de sfeer proeven op onze locatie en kunnen wij jullie alle ins en outs vertellen over de mogelijkheden, arrangementen en de ruimtes. Als jullie enthousiast zijn geworden maken wij naar aanleiding van het eerste bezoek een vrijblijvende, op maat gemaakte, offerte voor jullie op.

Willen jullie de locatie eens bekijken? Het is prettig om daarvoor een afspraak te maken, dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen of even te bellen. Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.